Service & garantie

Is er een probleem met je product, bijvoorbeeld transportschade of een incomplete levering? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder.

 
 • Er is een artikel beschadigd of defect geleverd. Wat nu?

  Ondanks onze zorgvuldige verpakking en verzending, kan het soms gebeuren dat een artikel met een beschadiging of een defect wordt geleverd. Alvast onze excuses voor het ongemak! Meld het ons zo snel mogelijk per mail naar onze klantenservice, met vermelding van je bestel- of pakbonnummer en één of meerdere foto’s waarop de beschadiging duidelijk te zien is. Sohome reageert uiterlijk de eerstvolgende werkdag of neemt contact met je op om de klacht te bespreken. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

 • Ik heb een klacht. Wat nu?

  Bij Sohome vinden we service belangrijk. Service betekent voor ons dat we graag mooie producten leveren en onze klanten een prettige ervaring willen meegeven. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Laat het ons weten via klantenservice. Omschrijf duidelijk wat er aan de hand is, meestal hebben we je klacht zo voor je opgelost!

  Heb je klachten over de staat van het product bij levering, zoals transportschade of een kapot/beschadigd geleverd product? Laat het ons binnen 5 werkdagen na levering weten.

  Sohome biedt standaard twee jaar volledige productgarantie op elke aankoop. Lees hier meer over garanties.
 • Hoe lang heb ik garantie?

  Sohome biedt twee jaar volledige productgarantie op elke aankoop.

  2 jaar garantie

  Bij Sohome ben je verzekerd van een veilig aankoopproces. Je hebt standaard twee jaar volledige productgarantie op elke aankoop. Dat betekent dat je in die periode van twee jaar altijd bij ons terecht kunt als er iets mankeert aan je aankoop. Je krijgt, in het geval van een geldige garantieclaim, gedurende twee jaar na aankoop de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten.

  De datum waarop je jouw aankoop hebt aangeschaft is dus belangrijk voor je garantie. De productgarantie wordt door Sohome uitgevoerd. In sommige gevallen kan de fabrikant zelf uitkomst brengen. Je kunt zo dus altijd rekenen op een nette afhandeling van kwesties rondom garantie.

  Onpartijdige klachtafhandeling

  Nieuwe aankopen doen voor je woning is een belangrijke en vaak ook kostbare zaak. Dan mag je wel een goede service verwachten. Sohome is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Ontstaat er een probleem waar je niet uitkomt met onze klantenservice? Dan heb je het recht om via Stichting Webshop Keurmerk de Geschillencommissie in te schakelen. Sohome kan zelf ook deze commissie benaderen, met jouw toestemming. Een uitspraak van de Geschillencommissie is bindend voor zowel de klant als voor Sohome: beide partijen zijn verplicht zich aan de uitspraak te houden. Je bent bij Sohome dus altijd verzekerd van een veilige aankoop!